X

IS EEN DNA-TEST IETS VOOR MIJ?

5 sterren in Apple en Google store
Bestellen Tijdelijke actietarieven geldig t/m 31 december

iGene FARMA: medicijngevoeligheid en farmaco-profiel


iGene
FARMA

Met de DNA-test iGene FARMA kom je erachter hoe het zit met jouw gevoeligheid voor een groot aantal veelgebruikte medicijnen. Ook krijg je een handig farmaco-profiel, dat je makkelijk kunt delen met je huisarts of apotheker. Daarnaast krijg je informatie over allerlei persoonlijke kenmerken, zoals je gevoeligheid voor cafeïne of je kans op rood haar.


Medicijngevoeligheid

"Sneller de juiste medicijnen in de goede dosering" 

Een arts of apotheker kan deze informatie gebruiken om te bepalen welk geneesmiddel het beste bij jou past en sneller tot de juiste dosering te komen. Hiermee kunnen medicatiefouten en onnodige bijwerkingen worden voorkomen.


Farmaco-profiel

"Informatie over jouw enzymwerking"

Uitgebreide informatie over jouw enzymwerking in de vorm van een farmacogenetisch profiel, dat je eenvoudig kunt delen met je huisarts of apotheker.


Persoonlijke kenmerken

"Leuk of handig om te weten"

De resultaten van jouw DNA-test worden overzichtelijk gepresenteerd in je persoonlijke iGene Paspoort, dat je kunt raadplegen met de iGene app of downloaden als PDF-rapport.

Heb je naast jouw medicijngevoeligheid ook interesse in je genetische aanleg voor bepaalde aandoeningen? Je kunt je iGene Paspoort op elk moment uitbreiden met de module HEALTH, ook ná aanschaf.

Download de app

Apple store Google store

Nieuwsbrief

Ontvang een bericht zodra we een nieuwe erfelijke eigenschap of aandoening toevoegen aan het iGene Paspoort.

Adres

iGene
Oude Haven 102
6511 XH Nijmegen
+31 (0)10 310 4200 info@igene.eu