X

Wil je de app eerst uitproberen? Dat kan! Klik hier om de demo-app te downloaden.

iGene DNA-test bestellen Nu van € 265 voor € 195. Actie geldig t/m 28 februari.

iGene Paspoort

"De slimste manier om langer gezond te blijven" 

De resultaten van de iGene DNA-test worden overzichtelijk gepresenteerd in je persoonlijke iGene Paspoort. Je kunt het raadplegen met de iGene-App of downloaden als PDF-rapport. Het iGene Paspoort bestaat uit 5 onderdelen:

1. Inzicht in je genetische aanleg voor:

Dit zijn allemaal aandoeningen waarbij leefstijladvies kan bijdragen aan preventie. Het aantal aandoeningen waarover iGene informatie geeft wordt de komende jaren verder uitgebreid. Je bestaande iGene Paspoort wordt dan automatisch vernieuwd.


2. Grip op je leefstijl

Blijkt dat je genetische aanleg hebt voor een bepaalde aandoening? Dan ontvang je gerichte preventie-informatie. Je ziet meteen op welke fronten voor jou de meeste winst te behalen valt, zodat je makkelijk prioriteiten kunt stellen. Voorbeelden van leefstijladviezen die het iGene Paspoort voor jou in een persoonlijke volgorde zet:


3. Sneller de juiste medicijnen in de goede dosering

In je iGene Paspoort staat een overzicht van jouw genetische gevoeligheid voor een groot aantal veelgebruikte medicijnen. Die informatie kan een arts of apotheker gebruiken om sneller het juiste medicijn of dosering te vinden die het best bij jou past. Hiermee kunnen bepaalde medicatiefouten en onnodige bijwerkingen worden helpen voorkomen. Medicijnen die zijn opgenomen in het iGene Paspoort zijn onder andere:


4. Farmacogenetische informatie

In je iGene Paspoort is een farmacogenetisch profiel opgenomen dat je op eenvoudige wijze kunt delen met je huisarts of apotheker. Apothekers kunnen de dosering van medicijnen aanpassen aan jouw farmacogenetische profiel. Farmacogenetische gegevens die zijn opgenomen in het iGene Paspoort:


5. En hoe zit het met jouw erfelijke aanleg voor...

In je iGene Paspoort staat ook informatie over jouw erfelijke aanleg voor dit soort persoonlijke kenmerken. Wat minder serieus dan informatie over genetische aandoeningen, maar vaak wel leuk om te weten!

Vraag nú direct jouw gratis iGene DNA-test demo aan.

(binnen enkele minuten gereed)

gratis DNA-test demo

 

Download de app

Apple store Google store

Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang een bericht zodra we een nieuwe erfelijke eigenschap of aandoening toevoegen aan het iGene Paspoort.