iGene Paspoort

Inzicht in je genetische aanleg voor:

Dit zijn allemaal aandoeningen waarbij leefstijladvies kan bijdragen aan preventie. Het aantal aandoeningen waarover iGene informatie geeft wordt de komende jaren verder uitgebreid. Je bestaande iGene Paspoort wordt dan automatisch geüpdatet.

"Voor veel ziektes blijk ik minder aanleg te hebben dan gemiddeld, maar kennelijk niet voor hart- en vaatziekten. Fijn om te horen hoe je daar zelf iets mee kunt doen."

Grip op je leefstijl

Blijkt dat je genetische aanleg hebt voor een bepaalde aandoening? Dan ontvang je gerichte preventie-informatie waarmee je jouw prioriteit in gezonde leefstijlgedragingen direct in beeld hebt. Je ziet meteen op welke fronten voor jou de meeste winst te behalen valt. Voorbeelden van leefstijladviezen die het iGene Paspoort voor jou in een persoonlijke volgorde zet:

"Er komt zoveel gezondheidsadvies op je af. Wat moet je dan serieus nemen? Bij iGene is alles wetenschappelijk gefilterd en krijg ik alleen tips die voor mij van belang zijn."

Sneller de juiste medicijnen in de goede dosering

In je iGene Paspoort staat een overzicht van jouw genetische gevoeligheid voor een groot aantal veelgebruikte medicijnen. Die informatie kan een arts of apotheker gebruiken om sneller het juiste medicijn of dosering te vinden die het best bij jou past. Hiermee kunnen bepaalde medicatiefouten en onnodige bijwerkingen worden helpen voorkomen. Medicijnen die zijn opgenomen in het iGene Paspoort zijn onder andere:

Farmacogenetisch profiel

In je iGene Paspoort is een farmacogenetisch profiel opgenomen dat je op eenvoudige wijze kunt delen met je huisarts of apotheker. Apothekers kunnen de dosering van medicijnen aanpassen aan jouw farmacogenetische profiel. Farmacogenetische gegevens die zijn opgenomen in het iGene Paspoort:

"Ik kan zo zien voor welke medicijnen ik misschien een aangepaste dosering nodig heb. Voor mij is het abracadabra, maar de apotheek weet precies wat al die codes betekenen."

En hoe zit het met jouw erfelijke aanleg voor...

In je iGene Paspoort staat ook informatie over jouw erfelijke aanleg voor dit soort persoonlijke kenmerken. Wat minder serieus dan informatie over genetische aandoeningen, maar vaak wel leuk om te weten!

Bestel nú je iGene-kit met € 70 introductiekorting

Als je vóór 30 april 2018 een iGene-kit bestelt, betaal je slechts € 195 (normaal € 265).

iGene-kit bestellen

Download de app

Apple store Google store

Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang een bericht zodra we een nieuwe erfelijke eigenschap of aandoening toevoegen aan het iGene Paspoort.

logo iGene

© Copyright 2018 - iGene | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring