X

IS EEN DNA-TEST IETS VOOR MIJ?

5 sterren in Apple en Google store
Bestellen Tijdelijke actietarieven geldig t/m 31 augustus

Gratis demoversie van onze DNA-test: zó werkt een iGene Paspoort

Wil je zien wat een iGene Paspoort jou over jezelf kan vertellen? Of heb je nog twijfels over het doen van een DNA-test? Download dan gratis de demoversie van het iGene Paspoort!

Onlangs hebben we een gratis demoversie van het iGene Paspoort gelanceerd. Hierdoor kun je ervaren hoe het is om zelf een iGene Paspoort te hebben, nog vóórdat je een DNA-test bestelt. Door in de iGene-app te navigeren, zie je precies wat voor informatie je allemaal over jezelf kunt ontdekken met behulp van onze DNA-test. Op die manier kun je makkelijker de afweging maken of een DNA-test ook iets voor jou is.

Realistische weergave, fictieve informatie

In de demoversie van het iGene Paspoort worden niet alle adviezen en informatie weergegeven die de complete app je geeft, maar het geeft wel een goed beeld van de aandoeningen, medicijnen en enzymen die in kaart worden gebracht. 

Daarnaast is er nog één belangrijk verschil: het getoonde risico op bepaalde aandoeningen en het bijbehorende leefstijladvies is niet gebaseerd op jouw eigen DNA, maar op een fictief profiel.

DNA-test gratis demoHoe vraag ik de gratis demo aan?

  1. Vul op deze aanvraagpagina je leeftijd, geslacht en e-mailadres in om een fictieve buiscode te ontvangen*
  2. Download de iGene-app
  3. Klik in de app op ‘INLOGGEN’
  4. Vul jouw geboortejaar en de toegestuurde buiscode in

* De informatie in de demo-app is realistischer als je jouw ware geboortejaar en geslacht invult. Jouw e-mailadres wordt alleen gebruikt om je de buiscode voor de demo-app toe te sturen.

Zodra je bent ingelogd, kun je zelf door de app navigeren om te zien welke informatie een iGene DNA-test je allemaal biedt. Maar nogmaals: de informatie die je in het demoprofiel te zien krijgt, is niet gebaseerd op jouw eigen DNA.

Om informatie op basis van jouw eigen genen te kunnen zien, zul je zelf een DNA-kit moeten aanschaffen. We laten jouw DNA dan in een laboratorium analyseren, op basis van wat wangslijm dat je bij jezelf hebt afgenomen.

Toelichting op de functies van het iGene Paspoort

In de dagen na het downloaden ontvang je nog enkele berichten per e-mail, waarin we kort de verschillende functies van het iGene Paspoort toelichten. Nieuwsgierig? Vraag direct jouw gratis demo aan!

Langer gezond blijven dankzij de kennis van de genen

Met een persoonlijk iGene Paspoort krijg je praktisch en betrouwbaar leefstijladvies, gebaseerd op je eigen DNA-profiel.

Persoonlijk
Inzichten en adviezen op basis van jouw eigen DNA.

Veilig en Anoniem
Je privacy volledig gegarandeerd.

Betrouwbaar
Gebaseerd op wetenschappelijk gevalideerde informatie.

Benieuwd of een iGene Paspoort iets voor jou is? Kom er achter in 7 vragen.

DOE DE QUICK-CHECK

Download de app

Apple store Google store

Nieuwsbrief

Ontvang een bericht zodra we een nieuwe erfelijke eigenschap of aandoening toevoegen aan het iGene Paspoort.

Adres

iGene
Oude Haven 102
6511 XH Nijmegen
+31 (0)10 310 4200 info@igene.eu