X

Wil je de app eerst uitproberen? Dat kan! Klik hier om de demo-app te downloaden.

iGene DNA-test bestellen Nu van € 265 voor € 195. Actie geldig t/m 31 december.

Het iGene managementteam

Dr. Marike Jacobs promoveerde aan de Radboud Universiteit op het vakgebied immunologie. Ze werd onderscheiden met de EULAR Young Investigator Award. Als senior onderzoeker stuurt zij onze wetenschappelijk medewerkers aan en is zij verantwoordelijk voor het wetenschappelijk selectie- en validatiemodel dat ten grondslag ligt aan de informatie die we gebruiken voor het iGene Paspoort.

Tim Schrover(Sr. .NET Software Engineer MCTS) is senior programmeur in ons managementteam. Met zijn team ontwikkelt hij de algoritmes die we gebruiken om wetenschappelijke onderzoeksresultaten te vertalen naar persoonlijk relevante informatie.

Dimitri Gunsing (Sr. .NET Software Engineer MCTS) is senior programmeur met een achtergrond in biotechnologie. Hij is eindverantwoordelijk voor de technische ontwikkeling van onze app.

Ir. Elske Lenis is voedingswetenschapper en is verantwoordelijk voor het leiden van het wetenschappelijk selectieproces van de leefstijladviezen die we gebruiken voor het iGene Paspoort.

Drs. Roy Haan heeft een droom: mensen in staat stellen om invloed uit te oefenen op hun eigen gezondheid en levensgeluk. Deze droom is zijn reden geweest om iGene op te richten.

Download de app

Apple store Google store

Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang een bericht zodra we een nieuwe erfelijke eigenschap of aandoening toevoegen aan het iGene Paspoort.