X

IS EEN DNA-TEST IETS VOOR MIJ?

5 sterren in Apple en Google store
Bestellen Tijdelijke actietarieven geldig t/m 31 mei

iGene HEALTH


iGene
HEALTH

De resultaten van de iGene DNA-test worden overzichtelijk gepresenteerd in je persoonlijke iGene Paspoort. Je kunt het raadplegen met de iGene-App of downloaden als PDF-rapport. Afhankelijk van de gekozen test bevat je Paspoort verschillende onderdelen. Je kunt ook na aanschaf onderdelen toevoegen. 

iGene HEALTH bevat de volgende onderdelen:


Persoonlijke kenmerken

Interessante weetjes over jezelf zoals je gevoeligheid voor cafeïne (misschien heb jij gewoon een extra kopje nodig om wakker te worden), je alcoholovergevoeligheid of een mogelijke gluten- of lactose-intolerantie.


Medicijngevoeligheid

"Sneller de juiste medicijnen in de goede dosering" 

Een overzicht van jouw genetische gevoeligheid voor een groot aantal veelgebruikte medicijnen. Die informatie kan een arts of apotheker gebruiken om sneller het juiste medicijn of dosering te vinden die het best bij jou past. Hiermee kunnen bepaalde medicatiefouten en onnodige bijwerkingen worden helpen voorkomen.


Enzymwerking

In je iGene Paspoort is een farmacogenetisch profiel opgenomen dat je op eenvoudige wijze kunt delen met je huisarts of apotheker. Apothekers kunnen de dosering van medicijnen aanpassen op basis van jouw farmacogenetische profiel.


Aandoeningen

"Inzicht in je eigen genetische aanleg voor verschillende aandoeningen"

Op welke ziektes heb jij genetisch gezien een verhoogde of juist verlaagde kans? Dit zijn allemaal aandoeningen waarbij het in preventief opzicht zinvol is om kennis van je eigen aanleg te hebben. Met het oog op eventuele leefstijlaanpassingen of alertheid in vroegopsporing.


Leefstijladviezen

"Grip op je leefstijl"

Blijkt dat je genetische aanleg hebt voor een bepaalde aandoening? Dan ontvang je gerichte preventie-informatie. Je ziet meteen op welke fronten voor jou de meeste winst te behalen valt, zodat je makkelijk prioriteiten kunt stellen. 


 

Meer grip op je gezondheid?

Bestel nu je iGene Paspoort.  

Actieprijzen geldig t/m 31 mei

Kies je DNA-test

  

Meer weten?


Lees de publicatie 'Langer gezond blijven dankzij de kennis van je genen'

Publicatie downloaden

Download de app

Apple store
Google store

Nieuwsbrief

Ontvang een bericht zodra we een nieuwe erfelijke eigenschap of aandoening toevoegen aan het iGene Paspoort.