X

IS EEN DNA-TEST IETS VOOR MIJ?

5 sterren in Apple en Google store

iGene HEALTH: onze meest complete DNA-test

gezondheid
DNA-test goede voornemens

Stel dat je een genetisch verhoogde kans op een aandoening hebt. En stel dat je iets kunt doen om de kans op deze aandoening te verkleinen. Dan zou je toch gek zijn om dit niet te doen?

Dankzij de iGene DNA-test HEALTH kun je nu gericht actie ondernemen! Aan de hand van je genetische aanleg voor een lange lijst aandoeningen, stellen we een prioriteitenlijst samen waarin je kunt zien welke leefstijl-veranderingen voor jou het gunstigst zijn. Goede voornemens baseer je niet meer op wat hip is, maar op basis van je eigen DNA.

Aandoeningen

"Inzicht in je eigen genetische aanleg voor verschillende aandoeningen"

Op welke ziektes heb jij genetisch gezien een verhoogde of juist verlaagde kans? Je krijgt alleen informatie over aandoeningen waarbij het in preventief opzicht zinvol is om iets te weten over je eigen aanleg. Bijvoorbeeld omdat je met leefstijlaanpassingen, of door alert te zijn in vroegopsporing, zelf een bijdrage kunt leveren aan het voorkomen ervan.

 

iGene aandoeningen app

 

DNA-test kiwis

Leefstijladviezen

"Grip op je gezondheid"

Blijkt dat je genetische aanleg hebt voor een bepaalde aandoening? Dan ontvang je gerichte preventie-informatie. Je ziet meteen op welke fronten voor jou de meeste winst te behalen valt, zodat je makkelijk prioriteiten kunt stellen. 

medicijnen

Medicijngevoeligheid

"Sneller de juiste medicijnen in de goede dosering" 

Een overzicht van jouw genetische gevoeligheid voor een groot aantal veelgebruikte medicijnen. Een arts of apotheker kan deze informatie gebruiken om te bepalen welk geneesmiddel het beste bij jou past, en sneller tot de juiste dosering te komen. Hiermee kunnen medicatiefouten en onnodige bijwerkingen worden voorkomen. 

farmacogenetica
drugs

Farmaco-profiel

"Informatie over jouw enzymwerking"

Als je kiest voor de DNA-test iGene FARMA of iGene HEALTH, dan krijg je ook een farmacogenetisch profiel met uitgebreide informatie over jouw enzymwerking. Dit profiel kun je eenvoudig delen met je huisarts of apotheker.

enzymen

enzymen

oogkleur

Persoonlijke kenmerken

"Leuk of handig om te weten"

Interessante weetjes over jezelf, in de categorie 'leuk of handig om te weten'.

 

 

Download de app

Apple store Google store

Nieuwsbrief

Ontvang een bericht zodra we een nieuwe erfelijke eigenschap of aandoening toevoegen aan het iGene Paspoort.

Adres

iGene
Oude Haven 102
6511 XH Nijmegen
+31 (0)10 310 4200 info@igene.eu