X

IS EEN DNA-TEST IETS VOOR MIJ?

5 sterren in Apple en Google store

Hoe werkt de iGene DNA-test?

laboratory
DNA analyse

Het iGene Paspoort geeft inzicht in je genen en biedt betrouwbare leefstijladviezen op basis van jouw DNA-profiel.

Heb je zelf belangstelling voor een DNA-onderzoek? Aanvragen werkt heel simpel. Je bestelt de iGene DNA-test van je keuze. Wij analyseren jouw DNA in een universitair medisch genetisch onderzoekslaboratorium. En na ongeveer 6 tot 8 weken is jouw iGene Paspoort klaar. Je kunt het raadplegen met de iGene app of downloaden als PDF-rapport.

De iGene DNA-test bestellen

1

Selecteer je gewenste pakket op de pagina producten en klik op bestel.

2

De iGene DNA-test wordt zo snel mogelijk bij je thuis bezorgd. Hier zit een buisje in voor een speekselmonster. En een handleiding waarin staat hoe je het speekselmonster kunt afnemen. 

box

3

Download de app. Hiermee genereer je een unieke code die je op het buisje plakt. Stuur je speekselmonster daarna gratis op naar het laboratorium.

verzenden

4

Je DNA wordt eerst door een onafhankelijk onderzoeks-laboratorium in kaart gebracht en vervolgens door iGene geanalyseerd en verwerkt in het iGene Paspoort. Om dit hele traject secuur te laten verlopen, kan dit zo'n 6 tot 8 weken duren.

research

Via de app krijg je een bericht op je smartphone wanneer je iGene Paspoort klaar is.

Raadpleeg de app voor inzicht in je DNA en informatie om je gezondheid te verbeteren.

bericht

De app

Onderdelen van de iGene App

Aandoeningen

"Inzicht in je eigen genetische aanleg voor verschillende aandoeningen"

Je krijgt alleen informatie over aandoeningen waarbij het in preventief opzicht zinvol is om iets te weten over je persoonlijke aanleg. Bijvoorbeeld omdat je met leefstijlaanpassingen, of door alert te zijn in vroegopsporing, zelf een bijdrage kunt leveren aan het voorkomen ervan.

Lees meer over genetische aanleg

Leefstijlprioriteiten

"Grip op je gezondheid"

Blijkt dat je genetische aanleg hebt voor een bepaalde aandoening? Dan ontvang je gerichte preventie-informatie. Je ziet meteen op welke fronten voor jou de meeste winst te behalen valt, zodat je makkelijk prioriteiten kunt stellen. 

Lees meer over preventieve informatie

Kenmerken

"Leuk en handig om te weten"

Je (over)gevoeligheid voor cafeïne of alcohol. Eventuele aanleg voor lactose-intolerantie. Kans op rood haar. Leuke weetjes over jezelf.

Lees meer over persoonlijke kenmerken

Medicijngevoeligheid

"Sneller de juiste medicijnen in de goede dosering" 

Een arts of apotheker kan deze farmacogenetische informatie gebruiken om te bepalen welk geneesmiddel het beste bij jou past en sneller tot de juiste dosering te komen. Hiermee kunnen medicatiefouten en onnodige bijwerkingen worden voorkomen.

Lees mee over persoonlijke medicatie

Farmaco-profiel

"Informatie over jouw enzymwerking"

Uitgebreide informatie over jouw enzymwerking in de vorm van een farmacogenetisch profiel, dat je eenvoudig kunt delen met je huisarts of apotheker.

Lees meer over de farmacogetische test

Berichten

Je ontvangt af en toe een berichtje, om de adviezen die voor jou relevant zijn nog eens extra onder de aandacht te brengen.

Lees meer

logo iGene

© Copyright 2021 - iGene | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring
iGene / Oude Haven 102 / 6511 XH Nijmegen / +31 (0)10 310 4200 info@igene.eu