X

IS EEN DNA-TEST IETS VOOR MIJ?

5 sterren in Apple en Google store

Podcast over DNA en gezondheid

Podcast Bea Pols en Jan Koenders

https://www.igene.eu/write/Afbeeldingen1/podcast.png?preset=contentKortgeleden was Jan Koenders namens iGene te gast in de podcast ‘Compleet gezond’ van Bea Pols. Als leefstijlcoach helpt ze haar cliënten om een gezonde leefstijl aan te nemen, om daarmee zowel fysiek als mentaal (compleet) gezond te zijn. In deze aflevering stelt Bea vragen over de invloed van DNA bij verschillende gezondheidsproblemen. 

Aangezien Bea gespecialiseerd is in afslankprogramma’s en diabetes type 2, steekt ze van wal met enkele vragen over de erfelijke factor bij overgewicht en diabetes. In hoeverre is dit genetisch bepaald en waarom is het relevant om deze informatie in kaart te laten brengen?

Fragment:

Verder bespreken ze het nieuwe dashboard dat iGene ontwikkeld heeft voor behandelaars en therapeuten in de gezondheidssector. De iGene DNA-test helpt zorgprofessionals met het inzichtelijk maken van genetische aandachtspunten, zoals het in kaart brengen verschillende biochemische processen. Met die genetische kennis kunnen therapeuten de behandeling voor cliënten optimaliseren en verbeteren. In dit fragment legt Jan uit hoe dit werkt.

Fragment:

Wil je de podcast in zijn geheel terugluisteren? Dat kan via de volgende link:
https://compleetgezond.nl/podcast/ 

logo iGene

© Copyright 2023 - iGene | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring
iGene / Oude Haven 102 / 6511 XH Nijmegen / +31 (0)10 310 4200 info@igene.eu