X

IS EEN DNA-TEST IETS VOOR MIJ?

5 sterren in Apple en Google store
Bestellen Tijdelijke actietarieven geldig t/m 31 augustus

Genetische aanleg voor trombofilie (neiging tot bloedstolling)

Tal van persoonlijke eigenschappen worden (mede) bepaald door je DNA. Een mogelijk afwijkende bloedstolling is er een van. Er zijn (zeldzame) mutaties die een verhoogd risico geven op trombofilie (afwijkende bloedstolling) waardoor de kans op een trombose toeneemt.

Trombofilie en erfelijkheid

Op dit moment is van meerdere genen aangetoond dat ze een rol spelen bij het regulatieproces van de bloedstolling, bijvoorbeeld de genen F2 en F5. Mutaties in deze genen kunnen het bloedstollingsproces verstoren en het risico op trombofilie vergroten. Aan de hand van je DNA is daardoor een voorspelling te doen over jouw persoonlijke aanleg voor trombofilie.

Jouw genetische aanleg voor trombofilie checken

Wil je weten hoe het zit met jouw genetische aanleg voor trombofilie? Als je een iGene Paspoort aanvraagt, heb je binnen 6 weken inzicht in je eigen DNA-profiel en kun je het meteen checken. Net als jouw genetische aanleg voor verschillende andere persoonlijke eigenschappen, uiterlijke kenmerken en erfelijke aandoeningen.

iGene: gelukkiger leven dankzij de laatste wetenschappelijke inzichten

Naast informatie over verschillende persoonlijke kenmerken, krijg je met een iGene Paspoort ook informatie over tal van erfelijke aandoeningen. Daarnaast ontvang je gerichte informatie waarmee je jouw kans hierop zelf kunt helpen verkleinen. Zolang je gebruik maakt van onze berichtenservice blijf je informatie ontvangen, gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten.

Langer gezond blijven dankzij de kennis van de genen

Met een persoonlijk iGene Paspoort krijg je praktisch en betrouwbaar leefstijladvies, gebaseerd op je eigen DNA-profiel.

Persoonlijk
Inzichten en adviezen op basis van jouw eigen DNA.

Veilig en Anoniem
Je privacy volledig gegarandeerd.

Betrouwbaar
Gebaseerd op wetenschappelijk gevalideerde informatie.

Benieuwd of een iGene Paspoort iets voor jou is? Kom er achter in 7 vragen.

DOE DE QUICK-CHECK

Download de app

Apple store Google store

Nieuwsbrief

Ontvang een bericht zodra we een nieuwe erfelijke eigenschap of aandoening toevoegen aan het iGene Paspoort.

Adres

iGene
Oude Haven 102
6511 XH Nijmegen
+31 (0)10 310 4200 info@igene.eu