X

IS EEN DNA-TEST IETS VOOR MIJ?

5 sterren in Apple en Google store
Bestellen Tijdelijke actietarieven geldig t/m 30 april

QuickCheck: is een iGene DNA-test iets voor mij?

Door de vragen te beantwoorden zie je of een iGene DNA-test iets voor jou is en zo ja: welk pakket voor jou interessant kan zijn.

1. Ben je 18 jaar of ouder?
Uiteindelijk is het jouw persoonlijke keuze, maar wij vinden dat je zou moeten wachten met een DNA-zelftest tot je meerderjarig bent.
2. Heb je een Europese of Aziatische etnische achtergrond?
Als je geen Europese of Aziatische achtergrond hebt, raden we je aan nog even te wachten met een DNA-zelftest, omdat de resultaten mogelijk onvoldoende wetenschappelijk onderbouwd zijn. Wij beschouwen het gebrek aan voldoende onderzoek als een ernstige wetenschappelijke tekortkoming. We verwachten dat hier snel verandering in komt, en beschouwen het ook als onze taak om ons hierover uit te spreken.
3. Vind je het interessant om informatie te krijgen over allerlei persoonlijke kenmerken, zoals je cafeïnegevoeligheid, je kans op rood haar en een mogelijke glutenintolerantie of lactose-intolerantie?
iGene BASIC is mogelijk iets voor jou.
Als je een iGene DNA-test doet, vind je de informatie in de module ‘Persoonlijke kenmerken’ waarschijnlijk niet interessant. Deze module is opgenomen in al onze pakketten. Maar mogelijk is onze DNA-test wel iets voor jou vanwege de andere informatie.
4. Wil je weten voor welke geneesmiddelen jij extra gevoelig bent?
iGene FARMA is mogelijk iets voor jou.
Als je een iGene DNA-test doet, vind je de informatie in de module ‘Medicijngevoeligheid’ en 'Enzymactiviteit' waarschijnlijk niet interessant. Deze module is opgenomen in iGene FARMA en iGene HEALTH. Maar mogelijk is onze DNA-test wel iets voor jou vanwege de andere informatie.
5. Vind je het prettig om leefstijladviezen op relevantie gerangschikt voorgeschoteld te krijgen, ook als het gaat om bekende gezondheidsadviezen?
iGene HEALTH is mogelijk iets voor jou.
Als je een iGene DNA-test doet, vindt je de module ‘Leefstijladviezen’ wellicht niet interessant. Deze module is opgenomen in iGene HEALTH. Maar mogelijk is onze DNA-test wel iets voor jou vanwege de andere informatie.
6. Begrijp je dat genetische aanleg niet de enige factor is die jouw kans op allerlei aandoeningen bepaalt, maar dat bijvoorbeeld ook leefstijl een belangrijke rol speelt?
iGene HEALTH is mogelijk iets voor jou.
Als je een iGene DNA-test doet, vindt je de module ‘Aandoeningen' wellicht niet interessant. Deze module is opgenomen in iGene HEALTH. Maar mogelijk is onze DNA-test wel iets voor jou vanwege de andere informatie.
7. Is er een specifieke ziekte die op ongewoon jonge leeftijd veel voorkomt in jouw familie? En is het opsporen hiervan de reden dat je een DNA-test wilt doen?
iGene HEALTH is mogelijk iets voor jou.
We raden je aan om contact op te nemen met je huisarts, om te controleren of je in aanmerking komt voor een erfelijkheidsonderzoek door een klinisch geneticus.

 

Jezelf beter leren kennen?

Bestel nu je iGene DNA-test.  

Actieprijzen geldig t/m 30 april

Kies je DNA-test

  

Eerst meer weten?

Lees de publicatie 'Langer gezond blijven met een iGene Paspoort'

Publicatie downloaden

Download de app

Apple store Google store

Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang een bericht zodra we een nieuwe erfelijke eigenschap of aandoening toevoegen aan het iGene Paspoort.