X

IS EEN DNA-TEST IETS VOOR MIJ?

5 sterren in Apple en Google store

DNA en inflammatie-gerelateerde klachten

Aankomend webinar 20 september:

DNA en inflammatie-gerelateerde klachten 

Ontstekingsreacties veroorzaken de meest voorkomende moderne ziekten, zoals artritis, reuma en auto-immuunziekten. Maar ook aandoeningen zoals overgewicht, depressie, diabetes en dementie blijken verband te houden met ontstekingen in het lichaam. Naast factoren zoals darmflora, voeding en lichaamsbeweging, spelen genen ook een rol bij deze ziekten. In dit halfuur worden enkele belangrijke genen besproken die betrokken zijn bij deze ontstekingsprocessen.

In het webinar gaat Jan Koenders in gesprek met Marike Jacobs en Eveline van der Wel over dit thema.

Online webinar: DNA en inflammatie-gerelateerde klachten
Datum: 20 september
Tijd: 14:00

Meld je gratis aan voor het webinar

Wil je meekijken met de mogelijkheid om live vragen te stellen? Dan kun je je aanmelden met het volgende formulier.

Als je je aanmeldt sturen we je voor aanvang een uitnodiging via e-mail met uitleg. Ook krijg je vlak van tevoren nog een keer een herinnering met alle informatie die je nodig hebt.

youtube-preview
Bekijk ons recentste webinar.

Over de sprekers

Marike Jacobs is sinds de oprichting in 2012 betrokken bij iGene. Zij stuurt als principal scientist het wetenschappelijke team aan. Ze is verantwoordelijk voor het opzetten, valideren en implementeren van DNA-kennis naar de praktische toepassing voor het iGene paspoort en het dashboard voor professionals. Marike heeft jarenlange ervaring met het praktisch toepassen van de kennis van DNA en zal hier tijdens het webinar over vertellen. 

 

Marike Jacobs

Marike Jacobs

Jan Koenders is verantwoordelijk voor de externe contacten en de sales- en marketing activiteiten binnen iGene. Hij zal het webinar leiden. 

Jan Koenders

Jan Koenders

Over iGene

iGene is in 2012 ontstaan uit een samenwerking tussen wetenschappers en technici uit verschillende disciplines, met de ambitie om de beste genetische zelftest ter wereld te leveren.

Wij vinden dat ieder individu het recht heeft om zich volledig anoniem te laten informeren over de laatste wetenschappelijke stand van zaken rondom de eigen gezondheid en de mogelijkheden om zijn of haar gezondheid op persoonlijk initiatief te verbeteren. Het is onze missie om mensen een gelukkiger leven te laten leiden door het toepassen van DNA-wetenschap.


Vragen over het webinar? Neem gerust contact op met Jan Koenders:
+31 643510613
j.koenders@igene.nl

logo iGene

Benieuwd naar onze vorige webinars?

Die zijn gratis te bekijken op ons YouTube kanaal.

iGene webinars

logo iGene

© Copyright 2023 - iGene | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring
iGene / Oude Haven 102 / 6511 XH Nijmegen / +31 (0)10 310 4200 info@igene.eu