X

IS EEN DNA-TEST IETS VOOR MIJ?

Gesprekken met iGene Certified Professionals

in gepsrek met iGen Certified Professionals

Maak kennis met drie professionals die DNA-testen gebruiken om complexe klachten te onderzoeken en effectieve behandelingen te bieden. Erik Schut, een klinisch Psycho-Neuro-Immunoloog, Cora Broere, een psychosociaal therapeut, en Mariette Borg, een arts in integrale geneeskunde. Ze delen hun ervaringen over het identificeren van klachten door middel van het bestuderen van genetische gegevens.

Erik Schut, een klinisch Psycho-Neuro-Immunoloog, deelt zijn ervaring met het gebruik van iGene's DNA-testen in zijn praktijk. Hij benadrukt dat de toegevoegde waarde van DNA-testen ligt in het identificeren van zwakke plekken en het gericht behandelen van chronische klachten, wat het voor therapeuten makkelijker maakt om effectieve behandelingen te bieden en cliënten motiveert om actie te ondernemen.

Lees meer over hoe Erik Schut de iGene DNA-test inzet.

 

Eric Schut

Cora Broere

Cora Broere is een psychosociaal therapeut die DNA-testen gebruikt om complexe klachten te onderzoeken. Ze maakt gebruik van het iGenius-dashboard om waardevolle inzichten te bieden en levenslange relevante informatie te leveren aan haar cliënten. DNA-testen zijn een langetermijnoplossing om het lichaam beter te begrijpen.

Lees meer over de effectieve behandelingen en verlichting van welzijnsproblemen van Cora Broere.

Mariette Borg is een arts in integrale geneeskunde die met het iGenius  DNA-Dashboard mensen helpt met uiteenlopende klachten. Ze is enthousiast over de DNA-test, omdat het inzicht geeft in de onderliggende oorzaken van klachten. Vooral bij cliënten met chronische klachten is een DNA-test waardevol. Het biedt informatie over ontgifting en biochemische processen. 

Lees hier hoe Mariette Borg mensen leert hun levensstijl aan te passen en bewust om te gaan met eventuele zwakke plekken.

Mariette Borg
Saskia de Bruin

Saskia de Bruin is specialist ouderengeneeskunde en heeft daarnaast ook haar eigen praktijk Hormoonpraktijk Heel Jezelf als orthomoleculair therapeut. Ze werkt met name met vrouwen met hormonale klachten. De iGene DNA-tests zijn een goede ondersteuning hierbij. “De DNA-test geeft veel richting aan de therapie.”

Lees hier over hoe Saskia de DNA-test gebruikt om cliënten uit te kunnen leggen wat er aan de hand is.

logo iGene

© Copyright 2024 - iGene | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring
iGene / Oude Haven 102 / 6511 XH Nijmegen / +31 (0)10 310 4200 info@igene.eu